SmallLogo

 

1. Algemeen

Deze voorwaarden gelden voor iedere behandeling, transactie en/of aanbieding tussen Beauty Salon Nicolien en u als klant.

2. Afspraken

U kunt kosteloos annuleren tot 24 uur voor de gereserveerde behandeling. Bij annulering binnen 24 uur of het niet op komen dagen brengt Beauty Salon Nicolien 50% in rekening.

3. Prijzen en Aanbiedingen

Prijzen en aanbiedingen Beauty Salon Nicolien zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen hierin voorbehouden.

4. Betaling

De klant dient direct na afloop van de behandeling, de behandeling en eventuele producten contant of per pin te voldoen.

5. Diefstal en Beschadiging

Beauty Salon Nicolien meldt diefstal altijd bij de politie. Beauty Salon Nicolien heeft het recht een schadevergoeding van de klant te eisen indien de klant meubilair, interieur of producten beschadigt.

6. Aansprakelijkheid

Beauty Salon Nicolien is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar de salon.

7. Rechten
Er kunnen geen rechten worden ontleend, op de informatie die vermeldt wordt op
de website van Beauty Salon Nicolien.

8. Garantie

Beauty Salon Nicolien geeft de cliënt één week (7 dagen) garantie op de behandeling en de producten. Deze garantie vervalt indien:

– De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.

– De cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing of de aanwijzingen van beauty salon nicolien heeft gebruikt.

– Aangebroken producten.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW voor behandelingen en producten en 6% voor de medische hulpmiddelen en zijn in euro’s.

 

Copyright 2014 © Beautysalon-nicolien.nl

                     Telefoon 06 13180138 | Email: Info@beautysalon-nicolien.nl